Dit kleine land voedt de wereld

geplaatst op: 04-09

Een prachtig verhaal over ons kleine landje in de september editie van de National Geographic met een hoofdrol voor onze boeren. Mooie foto’s completeren dit succesverhaal.
Het komt erop neer dat de Nederlanse boeren een enorme slag hebben gemaakt op het gebied van innovatie in de landbouw. Minder gebruik van water, de inzet van drones waardoor iedere plant in de gaten kan worden gehouden, optimaliseren van de bodemchemie etc. Resultaat is een veel hogere opbrengst per vierkante meter waardoor Nederland nummer twee staat in de hoeveelheid geëxporteerd voedsel. ( VS staan op een maar hebben een landoppervlakte 270 x zo groot!)

Een zeer interessant artikel en iets waar we trots op mogen zijn!

Klik hier voor het artikel in National Geographic: www.nationalgeographic.com/magazine/2017/09/holland-agriculture-sustainable-farming/


Ga ook eens kijken op www.facebook.com/zoekeenfotograaf/ voor meer nieuws over onze fotografen.


Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
gratis proberen?

Contact

 • Telefoon:
  010 418 14 00

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402