Fotozomer Zutphen 2019

geplaatst op: 01-07

Deze zomer kun je in Zutphen volop genieten van allerlei soorten fotografie tijdens Fotozomer Zutphen. In de historische Hanzestad zijn in de maanden juli en augustus  tien verschillende foto-exposities te bezoeken. Ook worden er workshops en andere activiteiten georganiseerd. 
Zo is er b.v. tot 1 september de tentoonstelling Picture This! Schrijven met licht te zien in het Stedelijk Museum Zutphen. Een groot deel van de fotocollectie van het museum wordt gevormd door het omvangrijke archief van een van de oudste en gerenommeerdste foto-ateliers van het land: collectie Zeylemaker. In deze tentoonstelling zal een groot deel van deze nog nauwelijks in de openbaarheid getoonde bonte verzameling te zien zijn. Bekijk de fotografie als verhalenverteller.

Kijk voor het hele programma op www.inzutphen.nl/nl/fotozomer-zutphen-2019


Ga ook eens kijken op www.facebook.com/zoekeenfotograaf/ voor meer nieuws over onze fotografen.


Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
probeer zoekeenfotograaf gratis

Contact

 • Telefoon:
  010 418 14 00

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402