12 keer Erwin Olaf in Rijksmuseum

geplaatst op: 05-07

Van 3 juli  t/m 22 september 2019 presenteert het Rijksmuseum 12x Erwin Olaf. Dit naar aanleiding van de  overdracht van de kerncollectie van Erwin Olaf, vorig jaar, naar het Rijksmuseum. Het museum ontving toen bijna 500 afdrukken, portfolio’s, video’s, magazines, boeken en posters van de kunstenaar. Bovendien werd Olaf op 2 juli 60 jaar, nog een reden voor deze bijzondere tentoonstelling.
Erwin Olaf heeft, samen met Taco Dibbits, hoofddirecteur Rijksmuseum, elf foto's en één videoinstallatie geselecteerd die worden getoond in combinatie met elf schilderijen en een prent uit de collectie van het Rijksmuseum. Daardoor is te zien dat Olaf moeiteloos een brug slaat tussen heden en verleden. Voor Olaf is het Rijksmuseum al een grote bron van inspiratie sinds zijn vroege jeugd. www.rijksmuseum.nl/nl/12x-erwin-olaf 


Ga ook eens kijken op www.facebook.com/zoekeenfotograaf/ voor meer nieuws over onze fotografen.


Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
probeer zoekeenfotograaf gratis

Contact

 • Telefoon:
  010 418 14 00

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402