fotograaf in

Over

Vanuit een jarenlange ervaring heeft Gerard een grote specialisatie in portretfotografie ontwikkelt. “Ieder portret moet een beetje beter zijn dan de vorige” geeft al aan hoe gepassioneerd Gerard met zijn vak bezig is.
Zijn stijl is klassiek met een moderne touch en vooral zijn spelen met licht is fascinerend om te zien. “ Het gebruik van kunstlicht moet wel natuurlijk lijken, niks makkelijkers dan een hoop lampen op te zetten maar dan wordt de sfeer van de foto heel onnatuurlijk. Het schilderlicht van Rembrand heeft me altijd geboeid en dat probeer ik te benaderen.”
Gerard wil graag in zijn portretfoto’s het karakter van de mens laten zien en als je zijn foto’s goed bestudeert, heb je het gevoel dat hem dat goed lukt. Met zijn mensenkennis weet hij zijn modellen zo te dirigeren dat ze op een natuurlijke manier in de lens kijken.
Ook zijn trouwreportages sprankelen en de bruidsparen voelen zich duidelijk op hun gemak bij Gerard zodat het resultaat altijd een ongedwongen weergave is van een fantastische trouwdag !


Gespecialiseerd in:

Neem contact met ons op:

Over deze site

Alle foto's gepubliceerd op deze pagina zijn eigendom van de fotografen die de foto's hebben geplaatst.

Algemene voorwaarden
privacyverklaring

Is Fotografie uw passie?

Bent u fotograaf en gespecialiseerd in trouwfoto's, portretfoto's of bent u een fotograaf voor de zakelijke markt? Dan is Zoekeenfotograaf.nl het platform voor u met een brede keus aan fotografie specialismen, zoals lifestyle, industrie, reklame, natuur, interieur etc. Laat uw portfolio en creativiteit zien aan de markt.
gratis proberen?

Contact

 • Telefoon:
  010 418 14 00

 • Email:
  info@zoekeenfotograaf.nl

 • Zoekeenfotograaf.nl is onderdeel van
  Intervisie Beheer BV.
  Kvk Rotterdam: 24296402